Μ. Κάτσης: Η Η απόφαση του ΕΣΡ δικαιώνει την κυβέρνηση. Ούτε απεριόριστα τα κανάλια ούτε αντισυνταγματικός ο Νόμος Παππα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης σε συνέντευξή του Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη απαντάει στα καταστροφολογικά οπως αναφέρει, σενάρια της αντιπολίτευσης έπειτα από την απόφαση...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης σε συνέντευξή του Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη απαντάει στα καταστροφολογικά οπως αναφέρει, σενάρια της αντιπολίτευσης έπειτα από την απόφαση του ΕΣΡ για επτά τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

«Η απόφαση του ΕΣΡ δικαιώνει την κυβέρνηση, καθώς όπως προκύπτει ούτε απεριόριστα θα είναι τα κανάλια που χωράει το φάσμα (7 αποφασίστηκαν), ούτε αντισυνταγματικός είναι ο Νόμος Παππά (4339/15), με βάση τον οποίο θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο διαγωνισμός θα γίνει, το τίμημα θα είναι ξανά υψηλό προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και η νομιμότητα θα αποκατασταθεί», ξεκαθάρισε ο κ. Κάτσης τονίζοντας παράλληλα πως θα θεσπιστούν «ίσοι κανόνες, εργασιακό πλαίσιο και επαναφορά της κανονικότητας για πρώτη φορά έπειτα από 28 χρόνια».

Σχολιάζοντας το θέμα στα social media, o Μάριος Κάτσης ανέφερε: Ούτε απεριόριστα λοιπόν τα κανάλια που χωράει το φάσμα (7 αποφασίστηκαν), ούτε αντισυνταγματικός ο Νόμος Παππα (4339/15), με βάση τον οποίο θα διεξαχθεί ο διαγωνισμος. Η αντιπολίτευση και τα κανάλια έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα στην ελληνική κοινωνία με όσα ανυπόστατα έλεγαν ένα χρόνο τώρα. Ο διαγωνισμός θα γίνει, το τίμημα θα είναι ξανά υψηλό προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και η νομιμότητα θα αποκατασταθεί. Ίσοι κανόνες, εργασιακό πλαίσιο και επαναφορά της κανονικότητας μετά από 28 χρόνια. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν. Συνεχίζουμε!

Ακούστε την συνέντευξη «Στο Κόκκινο» εδώ

In this article

Join the Conversation