Κόντρα Κάτση – Λοβέρδου on air για το Ντυνάν, με βαριές εκφράσεις

«Ο κ. Λοβέρδος παραδέχθηκε χθες στην εξεταστική ότι ο σύζυγος της κ. Γεννηματά ήταν αργόμισθος. Παραδέχτηκε ότι υπήρχαν αργομισθίες στο Ντυνάν, και τις διαβίβασε στη Δικαιοσύνη, έτσι είπε...

«Ο κ. Λοβέρδος παραδέχθηκε χθες στην εξεταστική ότι ο σύζυγος της κ. Γεννηματά ήταν αργόμισθος. Παραδέχτηκε ότι υπήρχαν αργομισθίες στο Ντυνάν, και τις διαβίβασε στη Δικαιοσύνη, έτσι είπε χθες. Υπάρχει το βίντεο της Επιτροπής» ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κ. Χριστοφιλοπούλου που απάντησε «ήμουν εκεί και το διαψεύδω».

Η δήλωση Κάτση προκάλεσε την παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ να μιλά για πολιτική αλητεία. «Είναι πολιτική αλητεία, ανόητη και άχρηστη, γιατί υπάρχουν τα πρακτικά και το βίντεο… Είναι ψεύτης, υπήρχαν συνάδελφοι και δημοσιογράφοι που εργάζονται στη Βουλή. Πώς έχει το θράσος να κάνει τέτοια πολιτική αλητεία ένας εκλεκτός του λαού; Το καταγγέλλω… Πρόκειται για ευθεία πολιτική αλητεία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

O Θεσπρωτός βουλευτής σήκωσε το γάντι και ανταπάντησε στον κ.Λοβέρδο με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Ο κ.Λιαρόπουλος, πρώην συνεργάτης του στενός και σύμβουλος για το Ντυναν, κατέθεσε στα πρακτικά της βουλής τη λίστα με τις αργομισθίες που περιλαμβάνει και τον κ. Τσούνη (σύζυγο της κας Γεννηματά). Ερωτώ ευθέως:
– Ήξερε ή όχι τη λίστα Λιαροπουλου;
– Την είχε ή όχι, ανεξαρτητως από ποιον, στην κατοχή του;
– Αν δεν υπήρχαν στοιχεία, τι διαβίβασε στον εισαγγελέα ακριβώς;
– Υπήρχαν ή όχι βύσματα που δεν δούλευαν στο Ντυναν;
Οι χαρακτηρισμοί περί «πολιτικής αλητείας» επιστρέφονται αυτούσιοι. Κατανοώ την αγωνιώδη προσπάθεια να σβήσει τη φωτιά που άναψε στην Πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥΜ, όμως δεν θα λύσω εγώ τα εσωκομματικά τους».

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!