Ο καταξιωμένος νευροακτινολόγος Παναγιώτης Τούλας τιμήθηκε από τους συγχωριανούς του στο Πόποβο Παραμυθιάς

Γράφει ο Η.Μ Ο καταξιωμένος νευροακτινολόγος Παναγιώτης Τούλας τιμήθηκε από τους συγχωριανούς του στο Πόποβο Παραμυθιάς. Στο πλαίσιο του πανηγυριού της αγίας Παρσκευής, την παραμονή 25 Ιουλίου, βραβεύτηκε...

Γράφει ο Η.Μ

Ο καταξιωμένος νευροακτινολόγος Παναγιώτης Τούλας τιμήθηκε από τους συγχωριανούς του στο Πόποβο Παραμυθιάς.

Στο πλαίσιο του πανηγυριού της αγίας Παρσκευής, την παραμονή 25 Ιουλίου, βραβεύτηκε για τις πρωτοποριακές μελέτες του στις νευροεκφυλιστικές παθήσεις από το Σύλλογο Απανταχού Ποποβιτών.

Πρόκειται για έναν επιστήμονα με συμμετοχή σε πολλά συνέδρια, με ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, που στο επίκεντρο της δραστηριότητά του βρίσκεται ο άνθρωπος. Όχι μόνο ως ασθενής, αλλά και ως ύπαρξη με τις ανησυχίες του, τους προβληματισμούς του και τα προβλήματά του. Αυτό τον ξεχωρίζει. Υπηρετεί τον άνθρωπο μέσω της επιστημοσύνης του.

Ήταν ορθή η απόφαση του Συλλόγου να τιμηθεί ο Ποποβίτης διακεκριμένος γιατρός, γιατί πραγματικά είναι μια προσωπικότητα ολοκληρωμένη, που τιμάει μέσα από την επιστήμη του, αλλά και το περιεχόμενο της ψυχής του, που είναι πλούσια σε αισθήματα και συναισθήματα, όχι μόνο το χωριό του, το Πόποβο, με το οποίο κρατά στενούς δεσμούς και καμαρώνει για την καταγωγή του, αλλά και ολόκληρη τη Θεσπρωτία.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!