Μέχρι την Τρίτη, οι δηλώσεις για Δωρεάν συμμετοχή στην ΔΕΘ με το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συμμετέχει με Περίπτερο στην Δ.Ε. Θεσσαλονίκης στις 09-17-09/2017 και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν Δωρεάν σε αυτό, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους...

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συμμετέχει με Περίπτερο στην Δ.Ε. Θεσσαλονίκης στις 09-17-09/2017 και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν Δωρεάν σε αυτό, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό που θα επισκεφθεί τον χώρο της έκθεσης.

Το Επιμελητήριο προσφέρει δωρεάν το χώρο του περιπτέρου με τον εξοπλισμό του.

Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την μεταφορά, τοποθέτηση και προβολή των εκθεμάτων τους, την μετακίνηση – διαμονή και διατροφή τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμπεριληφθείτε στον κατάλογο της έκθεσης και να έχετε δικαίωμα προβολής στο περίπτερο, είναι η απάντηση στο παρών εμαιλ όπου θα δηλώνεται α) το αφμ σας, β) την πρόθεση συμμετοχής, γ) το χώρο που εκτιμάται ότι θα χρειασθείτε για την προβολή των εκθεμάτων σας και δ) το είδος των προϊόντων ή υπηρεσιών που θα εκθέσετε.

ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη που μέχρι σήμερα δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και το επιθυμούν, να αποστείλουν επιβεβαίωση συμεμτοχής το αργότερο έως και την Τρίτη 15/08/2017 (ως ανωτέρω παράγραφος).

In this article

Join the Conversation