6ος φετινός τίτλος για τη Μιχαέλα σε επίπεδο Tennis Europe

Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει να εντυπωσιάζει την Ευρώπη με τις εμφανίσεις της! Η Ελληνίδα τενίστρια δεν έχασε ούτε ένα game από τη Victoria Jimenez Kasintseva και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια...

Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει να εντυπωσιάζει την Ευρώπη με τις εμφανίσεις της!

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν έχασε ούτε ένα game από τη Victoria Jimenez Kasintseva και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο V Sanchez-Casal Kids Cup, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Αυτός ήταν ο 6ος τίτλος στην Tennis Europe για τη Μιχαέλα στη φετινή χρονιά! Άλλον έναν τίτλο πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή της η Μιχαέλα Λάκη, η οποία επιβλήθηκε της Victoria Jimenez Kasintseva με 6-0, 6-0 στον σημερινό τελικό του V Sanchez-Casal Kids Cup και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe, που φιλοξενείται στην Ακαδημία του Sanchez-Casal στην Βαρκελώνη.

Αυτός ήταν ο 6ος φετινός τίτλος για τη Μιχαέλα σε επίπεδο Tennis Europe – αλλά και στην καριέρα της. Είχε κερδίσει επίσης στο Βελιγράδι της Σερβίας, στο Bressuire της Γαλλίας, στο Bitola της ΠΓΔΜ, στο Biot της Γαλλίας και στο Sliven της Βουλγαρίας. Μόνο 7 games έχασε αυτή την εβδομάδα η Λάκη σε 5 αναμετρήσεις, ενώ τα 5 από αυτά τα έχασε σε έναν αγώνα, αφού στους υπόλοιπους 4 έχασε 2 games και στους 3 από τους αγώνες δεν έχασε ούτε ένα!

Ξεκίνησε την προσπάθειά της με double bagel επί της Γαλλίδας Lucie Pawlak, ενώ κέρδισε με 6-0, 6-0 και την Ελβετίδα Ashanti Zumofen. Στα προημιτελικά, επιβλήθηκε της Εσθονής Elizabeth Jurna με 6-1, 6-1. Στα ημιτελικά είχε τον πιο δυνατό της αγώνα, αλλά ούτε σ’ αυτόν έχασε σετ, επικρατώντας της Σέρβας Anja Petkovic με 6-4, 6-1.

Με αυτές τις επιτυχίες, η Μιχαέλα έφτασε τις 25 διαδοχικές νίκες σε τουρνουά της Tennis Europe! Στο τουρνουά της Ακαδημίας Sanchez-Casal, αγωνίστηκαν άλλοι 3 Έλληνες τενίστες.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!