Με το δεξί στα φιλικά προετοιμασίας η Παραμυθιά, νικώντας 3-1 το Γαρδίκι

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων, η ομάδα της Παραμυθιάς νίκησε με σκορ 3-1 το Γαρδίκι στο γήπεδο 49 Προκρίτων. Για...

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων, η ομάδα της Παραμυθιάς νίκησε με σκορ 3-1 το Γαρδίκι στο γήπεδο 49 Προκρίτων.

Για τους “πράσινους” του Λευτέρη Βέρμπη σκόραραν ο Φώτης Τάσιος (2) και Αλέξης Μπέλλος. Για τους φιλοξενούμενους του Ηρακλή Νίκου το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Άρης Σιώζης με πέναλτι.

Αυτό ήταν το πρώτο τεστ της Παραμυθιάς που μετράει 10 μέρες προετοιμασίας. Η Δόξα απο την άλλη έδωσε το δεύτερο της φιλικό της παιχνίδι καθώς πριν πέντε μέρες φιλοξένησε το Καναλάκι. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στο φετινό τους ρόστερ πολύ μικρο μέσο όρο ηλικίας καθώς έχουν αποχωρίσει αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν αντικατασταθεί από πολύ νεότερους.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν:

Σούλι Παραμυθιάς: Γαλάνης, Κύργιος, Βένος, Διαμάντης, Ντούμας, Τσάγκας, Μπέλλος Αλ., Γεωργάκης, Χαντζάρας, Τάσιος, Γεωργάκης . Έπαιξαν και οι: Καντρής, Μπέλλος Αγγ., Σουλάϊ, Αντωνόπουλος, Λύγκας, Σιώχος, Ντάνης.

Δόξα Γαρδικίου: Μποικέν, Τσουγγάρης Γ., Αθανασίου Σπ., Τσούτης, Τσουγγάρης Δ., Τσιρώνης, Τσουγγάρης Στ., Κουρτίδης, Τσουγγάρης Β., Σιώζης Α., Αθανασίου Α. Έπαιξαν και οι: Τσίρης Ν., Γκέκας Χ., Χόντζα, Τοζάϊ.

Απο το theball.gr

In this article

Join the Conversation