Με το δεξι στο Κύππελο η Παραμυθιά. Νίκησε και απέκλεισε το Γαρδίκι με το καλημέρα +Φωτογραφιες

To Σούλι Παραμυθιάς ήταν η ομάδα που πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Θεσπρωτίας αφού επικράτησε εκτός έδρας της Δόξας Γαρδικίου με 1-0. Χρυσός σκόρερ των...

To Σούλι Παραμυθιάς ήταν η ομάδα που πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Θεσπρωτίας αφού επικράτησε εκτός έδρας της Δόξας Γαρδικίου με 1-0.

Χρυσός σκόρερ των ‘πράσινων‘ ήταν ο Θοδωρής Γαλάνης ο οποίος στο 71’ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Φώτη Τάσιου και πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Όσον αφορά την εικόνα του ματς οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι όμως ο νεαρός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μποκιέν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κράτησε την Δόξα στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου σε εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Χαντζάρα η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι. Το Γαρδίκι στάθηκε πολύ καλά και στα 90 λεπτά ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο και μετά το γκολ της Παραμυθιάς προσπάθησε για την ισοφάριση χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 80 όπου σε διπλή προσπάθεια οι Σάκης Γκέκας και Νεκτάριος Τσίρης δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και το ματς στην παράταση.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μπαλατσούκα βρήκε τους φιλοξενούμενους στους «16» του κυπέλου όπου θα υποδεχτούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο τον Αστέρα Παραποτάμου σε νόκ άουτ αγώνα.

Δόξα Γαρδικίου: Μποκιέν, Τσουγγάρης Β., Τσουγγάρης Δ., Τσιρώνης, Αθανασίου Α., Τσουγγάρης Σ., Τσουγγάρης Γ., Γκέκας Α., Σιώζης, Τσούτης.

Σούλι Παραμυθιάς: Γαλάνης Α., Μπέλλος Α., Ντούμας, Διαμάντης, Τσάγκας, Βένος, Χατζάρας, Τάσιος, Γαλάνης Θ. Γεωργάκης Βάσιος.

Κείμενο: theball.gr, Φωτογρφιες: Λευτέρης Τζώρτζης

In this article

Join the Conversation