Γυναικείος Συνεταιρισμός Παραμυθιάς: Ενώνουν τις δυνάμεις τους με 43 Γυναικείους Συνεταιρισμούς για την διατήρηση των Ελληνικών διατροφικών συνήθειων

Τις δυνάμεις τους, μαζί με άλλους 43 Γυναικείους Συνεταιρισμούς απ’ όλη την χώρα ενώνουν οι γυναίκες αντίστοιχων της Ηπείρου, συμμετέχοντας στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση με την επωνυμία «Γυναικών...

Τις δυνάμεις τους, μαζί με άλλους 43 Γυναικείους Συνεταιρισμούς απ’ όλη την χώρα ενώνουν οι γυναίκες αντίστοιχων της Ηπείρου, συμμετέχοντας στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση με την επωνυμία «Γυναικών Συνεργασία».

Πρόκειται για τον Γυναικείο Ηπειρώτικο Συνεταιρισμό Παραμυθιάς (οι Σουλιώτισσες), την Μικρή Λάκκα Σούλι από το Θεσπρωτικό, καθώς και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Γυμνοτόπου με παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας γλυκών κουταλιού, λικέρ και άλλων παραδοσιακών προϊόντων με αγνά υλικά της Ηπειρώτικης Γης.

Στόχος είναι να διατηρηθούν αναλλοίωτες στο χρόνο οι Ελληνικές διατροφικές συνήθειες και οι συνταγές αυτών των γυναικών.

In this article

Join the Conversation