Κορυφώνεται η αγωνία για τον 35χρονο Ηλία

Άκαρπες απέβησαν και οι από αέρος έρευνες με το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας για τον εντοπισμό του 35χρονου Ηλία Ντρίκου που αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής στη...

Άκαρπες απέβησαν και οι από αέρος έρευνες με το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας για τον εντοπισμό του 35χρονου Ηλία Ντρίκου που αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής στη Σίδερη Φιλιατών καθώς το ελικόπτερο, εφοδιασμένο με θερμική κάμερα, δεν εντόπισε κανένα ίχνος του νεαρού κτηνοτρόφου. Εστίασε την έρευνα σε σημεία δύσβατα, που είναι δύσκολο η προσέγγιση από εδάφους, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να προσθέσει κανένα στοιχείο στην έρευνα η οποία κινείται κυριολεκτικά στο σκοτάδι.

Στην περιοχή εξακολουθούν να ερευνούν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Ο 35χρονος αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής. Η τελευταία επικοινωνία ήταν με την σύζυγό του. Στους στάβλους όπου είχε μεταβεί τα πάντα ήταν τακτοποιημένα, ενώ στο σημείο βρέθηκε το αυτοκίνητό του και κει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, όπως κινητό τηλέφωνο, τσιγάρα και πορτοφόλι.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι ανοιχτές προς κάθε κατεύθυνση και δεν αποκλείουν τίποτα, ενώ το τζιπάκι του κτηνοτρόφου, που βρέθηκε εγκαταλειμμένο έξω από το μαντρί του, έχει μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα και εξετάζεται από ειδικό κλιμάκιο της Σήμανσης.

Έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό ή έχει δει τον 36χρονο Ηλία Ντρίκο, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Κυριακής, απευθύνει η μητέρα του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

In this article

Join the Conversation