Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Δάνος Αναστασόπουλος

Την παραίτηση του παρέδωσε το πρωί της Δευτέρας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σχεδιασμού – Υποδομών – Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Δάνος  Αναστασόπουλος. Ο Δάνος Αναστασόπουλος  παραιτήθηκε τόσο από την...

Την παραίτηση του παρέδωσε το πρωί της Δευτέρας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σχεδιασμού – Υποδομών – Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Δάνος  Αναστασόπουλος.

Ο Δάνος Αναστασόπουλος  παραιτήθηκε τόσο από την θέση του αντιδημάρχου όσο και από την οικονομική επιτροπή  και το νομικό πρόσωπο του δήμου.

Στην παραίτηση που έχει ήδη πρωτοκολληθεί , δεν αναφέρονται οι λόγοι παραίτησης, ωστόσο σύμφωνα με όσα ανέφερε στην paramythia-online.gr, σημαντικό ρολό στην απόφαση του, έπαιξε η έλλειψη συνεννόησης καθώς και οι παρεμβάσεις της δημάρχου σε θέματα αρμοδιοτήτων του, ενώ τις επόμενες ημέρες, θα αναφερθεί εκτενώς στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Από τις 7:00 το απόγευμα, σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας και πιθανόν από την συνεδρίαση να προκύψει και το όνομα του αντικαταστάτη

Έτσι με ενδιαφέρον αναμένεται το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης, στο οποίο ο Δάνος Αναστασόπουλος, είχε την εισήγηση των 20 από τα 23 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

In this article

Join the Conversation