Γάτσιος από Παραμυθιά: «Φορέας από συνασπισμούς κομμάτων, θα είναι ένας συνασπισμός διάλυσης» +ΒΙΝΤΕΟ

«Ένας πολιτικός φορέας που αποτελείται από συνασπισμούς κομμάτων, θα είναι ένας συνασπισμός διάλυσης», ανέφερε ο πρ. Πρύτανης της ΑΣΟΕ και υποψήφιος επικεφαλής για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς...

«Ένας πολιτικός φορέας που αποτελείται από συνασπισμούς κομμάτων, θα είναι ένας συνασπισμός διάλυσης», ανέφερε ο πρ. Πρύτανης της ΑΣΟΕ και υποψήφιος επικεφαλής για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς Κωνσταντίνος Γάτσιος από την Παραμυθιά όπου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας, σημειώνοντας την αναγκαιότητα για την δημιουργία ενός ενιαίου φορέα μετά τις προσεχές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Κώστας Γάτσιος σημείωσε πως η έξοδος από την κρίση μπορεί να συμβεί μονό μέσα από την παραγωγή και τους νέους ανθρώπους τονίζοντας πως οι υπεύθυνοι για την πορεία τους έθνους ειμαστε μονο οι ιδιοι και όχι οι δανειστές.

«Διπλά στο εθνικό μας μότο “Ελευθερία ή Θάνατος” θα πρέπει να προσθέσουμε το “παραγωγή ή θάνατος”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γάτσιος, σημειώνοντας πως ο τόπος χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα δώσει βαρύτητα στην παραγωγή, αφήνοντας στο παρελθόν τα κακώς κείμενα και νοοτροπίες που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση

«Αναγνωρίζουμε τις ευθύνες της παράταξης για την πορεία της χώρας , ωστόσο οι ιστορικές ευθύνες για την χρεοκοπία ανήκουν στην συντηρητική παράταξη και την διακυβέρνηση του 2004-2009» τόνισε ο Κώστας Γάτσιος, ο όποιος κατέληξε καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της 12ης Νοεμβρίου τιμώντας τον με την ψήφο τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι δήλωσε ο Κώστας Γάτσιος από την Παραμυθιά.


In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!