Σε παραγωγικούς φορείς της Θεσπρωτίας, κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή του Κινήματος, κ. Κων/νο Σηψή και τον περιφερειάρχη Ηπείρου και Ιονίων νήσων των ΑΝ.ΕΛ., κ....

Ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή του Κινήματος, κ. Κων/νο Σηψή και τον περιφερειάρχη Ηπείρου και Ιονίων νήσων των ΑΝ.ΕΛ., κ. Ιωάννη Ζήκο, επισκέφθηκαν την Κυριακή 22-10-2017 το νομό Θεσπρωτίας και συναντήθηκαν με διάφορους πολίτες, αλλά και αρκετούς σημαντικούς παραγωγικούς φορείς του νομού, από τους οποίους ενημερώθηκε και πληροφορήθηκε για τα διάφορα κοινωνικά, εργασιακά, επαγγελματικά και αναπτυξιακά θέματα, που τους απασχολούν.

Μεταξύ άλλων συνάντησε και τον πρόεδρο των Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, κ. Χεκίμογλου Ιωάννη καθώς και τον αντιπρόεδρό του, κ. Χριστογιάννη Απόστολο, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε σημαντικά προβλήματα του κλάδου τους, από την επίλυση των οποίων εξαρτάται η περαιτέρω επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία της υδατοκαλλιέργειας, που θα αποφέρει και μια σημαντική αύξηση συναφών εργασιακών θέσεων, τόσο στο νομό Θεσπρωτίας, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, γενικότερα.

Επίσης συνάντησε την πρόεδρο των Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας, αλλά και αντιπρόεδρο στην Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων Ελλάδος, κα Λύκα Μυρτώ, από την οποία πληροφορήθηκε τα επίσης σημαντικά προβλήματα και τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες, που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι του νομού και γενικότερα της χώρας.

Ο κ. Π. Σγουρίδης, λόγω και της προηγούμενης θητείας του, ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αφού άκουσε με προσοχή τα προβλήματα όλων των φορέων, υποσχέθηκε να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει τα μέγιστα, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, όπου και όσο αυτό είναι δυνατόν.

Ακόμη, στις συναντήσεις αυτές παραβρέθηκε και η πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θεσπρωτίας, κα Ειρήνη Μπάλλα-Μπότσαρη, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ., κ. Παντ. Χαραλάμπους, καθώς και τα μέλη αυτής.

In this article

Join the Conversation