Αλέκος Πάσχος στο ΒΗΜΑ tv: «Τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας οι πυλώνες ανάπτυξης της Θεσπρωτίας» +ΒΙΝΤΕΟ

Στην μέχρι τώρα θητεία του στην προεδρία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και στους στόχους της νέας θητείας του σε περίπτωση επανεκλογής, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στο BHMA tv και...

Στην μέχρι τώρα θητεία του στην προεδρία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και στους στόχους της νέας θητείας του σε περίπτωση επανεκλογής, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στο BHMA tv και τον δημοσιογράφο Σπύρο Θέμελη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλέξανδρος Πάσχος.

«Ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας είναι οι πυλώνες της οικονομίας της Θεσπρωτίας και μέσα από τις δράσεις μας τελευταία χρόνια, καταφέραμε αφενός να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο, αφετέρου προσφέραμε εξωστρέφεια στον πρωτογενή τομέα» ανέφερε ο Αλέξανδρος Πάσχος, σημειώνοντας τις δράσεις του επιμελητηρίου τόσο στα Βαλκάνια οσο και πέραν από αυτά.

Ο Αλέξανδρος Πάσχος, αφού ξεκαθάρισε πως είναι η τελευταία φορά που είναι υποψήφιος, τόνισε πως στόχος για την επομένη θητεία είναι η υλοποίηση 6 διακρατικών προγραμμάτων που μελετούν οι υπηρεσίες του φορέα.

Δείτε στο βιντεο που ακολουθεί την ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

In this article

Join the Conversation