Αυριο στις 8 το βράδυ, η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο ΠΑΝΘΕΟΝ

Το όραμά του για τη νέα Κεντροαριστερά θα αναπτύξει στους πολίτες της Ηπείρου το προσεχές Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος επικεφαλής του νέου πολιτικού...

Το όραμά του για τη νέα Κεντροαριστερά θα αναπτύξει στους πολίτες της Ηπείρου το προσεχές Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο 38χρονος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα βρεθεί στην Θεσπρωτία το βράδυ του Σαββάτου, όπου και θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Ηγουμενίτσα, στο πολιτιστικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ, στις 20:00.

Θα έχει προηγηθεί ομιλία στην Άρτα το πρωί του Σαββάτου στις 12:00 στο hotel Kronos, ενώ το απογευμα της ιδια μέρας, θα βρεθει στην Πρέβεζα οπου και θα μιλήσει στις 17:30 και καφέ Maxim.

Την Κυριακή το πρωί, θα ακολουθήσει η κεντρική πολιτική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην πόλη των Ιωαννίνων στο ξενοδοχείο Du Lac στις 11:00.

Στο σχετικό κάλεσμα ο υποψήφιος επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, μεταξύ άλλων αναφέρει:
Η ανανέωση είναι το οξυγόνο της πολιτικής. Η ανανέωση προσώπων και ιδεών συνιστά αναγεννητική διαδικασία. Διαφορετικά ελλοχεύει ο κίνδυνος της αποτελμάτωσης και της στασιμότητας.
Φτιάχνουμε γέφυρα για την επόμενη γενιά, για τις νεότερες γενιές. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται αξιοπρέπεια και ευημερία. Κυρίως όμως χρειάζεται να θυμηθεί ότι το όνειρο μπορεί να σβήσει από τον ορίζοντα μας, την παρακμή και τη μιζέρια.
Για να ξανασυναντηθούμε με τους πολίτες. Όλα μπορούν να ανατραπούν, τίποτα δεν είναι μάταιο και προαποφασισμένο. Πιστεύω ότι οι ιδέες της σοσιαλδημοκρατίας μπορούν να παίξουν κυρίαρχο ρόλο για προοδευτικές αλλαγές σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.
.
In this article

Join the Conversation