Ο Συντονιστής των Ν.Ε της Ηπείρου Ερρίκος Μητσιώνης, για την εκλογική διαδικασία του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα.

Σε δηλώσεις του στην paramythia-online.gr, ο γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας και συντονιστής των Ν.Ε της Ηπείρου, Ερρίκος Μητσιώνης, ανέφερε σχετικά με την σημερινή εκλογική διαδικασία: “210.264 Έλληνες...

Σε δηλώσεις του στην paramythia-online.gr, ο γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας και συντονιστής των Ν.Ε της Ηπείρου, Ερρίκος Μητσιώνης, ανέφερε σχετικά με την σημερινή εκλογική διαδικασία:

“210.264 Έλληνες συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της προοδευτικής παράταξης. Η διαδικασία σε όλη την Θεσπρωτία κύλισε ομαλά και χωρις κανένα προβλημα.
Η σημερινή προσέλευση του κόσμου, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία ακόμα και του πιο αισιόδοξου στελέχους της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, απέδειξε πως θέλει μια νέα παράταξη και μας γεμίζει με δύναμη για την επομένη ημέρα.
Η προσέλευση επίσης δείχνει και πως την επομένη ημέρα θα πρέπει να χουμε ενότητα, ανανέωση και νέο δυνατό κόμμα που θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην χώρα.
Καλούμε τον κόσμο της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης να συμμετέχει και στην διαδικασία της επομένη Κυριακής, για να δημιουργήσουμε τον νέο ενιαίο προοδευτικό φορέα.”
.
In this article

Join the Conversation