Αλληλεγγύη στις πληγείσες περιοχές. Συγκέντρωση στην Παραμυθιά ξηράς τροφής και σκεπασμάτων για τους κατοίκους της δυτικής Αττικής.

Καμπάνια συγκέντρωσης ξηράς τροφής και σκεπασμάτων, διοργανώνει ο δήμος Σουλίου, μετά από επικοινωνία με υπηρεσιακούς παράγοντες των δήμων Μάνδρας και Μεγαρέων. Σημειώνεται πως τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν,...

Καμπάνια συγκέντρωσης ξηράς τροφής και σκεπασμάτων, διοργανώνει ο δήμος Σουλίου, μετά από επικοινωνία με υπηρεσιακούς παράγοντες των δήμων Μάνδρας και Μεγαρέων.

Σημειώνεται πως τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα πρέπει να είναι αυστηρά σε ξηρή τροφή.

Η συγκέντρωση των προϊόντων (ξηράς τροφής και σκεπασμάτων) θα πραγματοποιείται την Παρασκευή και την Δευτέρα στο δημαρχείο Παραμυθιάς, ενώ η δημοτική αρχή απευθύνει έκκληση προς όλους τους δημότες για μαζική συμμετοχή στην καμπάνια.

“Ο δοκιμαζόμενος λαός της δυτικής Αττικής χρειάζεται την αλληλεγγύη όλων μας. Απευθύνω έκκληση προς τους δημότες, να συμμετέχουν μαζικά στην καμπάνια συγκέντρωσης προϊόντων και να δείξουμε όλοι μας το ανθρωπινό πρόσωπο” αναφέρει στο σχετικό κάλεσμα, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη.

In this article

Join the Conversation