Συνταξιούχοι Θεσπρωτίας: Υπόμνημα για θέματα υγείας

Στις 23/11/2017 όλες οι συνταξιουχικές οργανώσεις της χώρας βρέθηκαν σε γενική κινητοποίηση, διεκδικώντας την υγειονομική περίθαλψη που τους αξίζει και που την έχουν πληρώσει και την πληρώνουν ακριβά....

Στις 23/11/2017 όλες οι συνταξιουχικές οργανώσεις της χώρας βρέθηκαν σε γενική κινητοποίηση, διεκδικώντας την υγειονομική περίθαλψη που τους αξίζει και που την έχουν πληρώσει και την πληρώνουν ακριβά. Αυτό κάνουμε και εμείς σήμερα

Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας έχουν ξεσηκωθεί οι συνταξιούχοι Δημοσίου Ι.Κ.Α, Ο.Α.Ε κ.λ.π. Διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την κατάντια που βρίσκονται όλες οι δομές υγείας στη χώρα μας. Με συντάξεις χιλιοψαλιδισμένες αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε Ιατρικές επισκέψεις, συνταγογραφήσεις και τις πάσης φύσεως ιατρικές πράξεις και υψηλές συμμετοχές σε φάρμακα και παραϊατρικές εξετάσεις.

Τα Νοσοκομεία και τα κέντρα Υγείας έχουν σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά δεν μπορούν να μας εξυπηρετούν και σε περιπτώσεις σοβαρών προβλημάτων ή ξεπουλιόμαστε ή πεθαίνουμε.

Ζητάμε

– Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις
– Μείωση συμμετοχής σε φάρμακα και εξετάσεις(10%)
– Καμία συμμετοχή σε χρόνια νοσήματα
– Άμεση στελέχωση των δομών υγείας
– Σε τοπικό επίπεδο ζητάμε την πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου Φιλιατών και την απαραίτητη χρηματοδότησή του, μέχρι να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του νέου σύγχρονου Νοσοκομείου έκτακτων περιστατικών και την παράλληλα απαραίτητη στελέχωση των Κέντρων υγείας του Νομού.


Για την Ένωση Συντ/χων ΟΑΕΕ ο πρόεδρος Τάκης Πετσίνης
Για τον Σύλλογο Πολιτικών Συντ/χων ΔΗΜΟΣΙΟΥ η πρόεδρος Βασιλική Μακατσώρη
In this article

Join the Conversation