Έκτακτο δελτίο με χιονοπτώσεις για τις επόμενες ημέρες

Με επιδείνωση του καιρού που θα συνοδεύεται από πτώση της θερμοκρασίας, βροχές αλλά και χιονοπτώσεις από τα 800 μέτρα υψόμετρο, θα μας αποχαιρετίσει το 2017, σύμφωνα με έκτακτο...

Με επιδείνωση του καιρού που θα συνοδεύεται από πτώση της θερμοκρασίας, βροχές αλλά και χιονοπτώσεις από τα 800 μέτρα υψόμετρο, θα μας αποχαιρετίσει το 2017, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Τετάρτη
Θα επηρεαστούν το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και σταδιακά η δυτική Στερεά. Αργά τη νύχτα πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς (πάνω από τα 1.200 μέτρα).

Την Πέμπτη
Θα επηρεαστούν το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία από το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς (περίπου πάνω από 800 μέτρα), πιθανόν της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από 900 μέτρα) και της βόρειας Πελοποννήσου (πάνω από 1.200 μέτρα).
Το βράδυ θα επηρεαστούν η Κρήτη και τη νύχτα οι Κυκλάδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.


Την Παρασκευή
Θα επηρεαστούν μέχρι το πρωί η ανατολική Μακεδονία, μέχρι το βράδυ η Κρήτη, οι Κυκλάδες, η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Κατά διαστήματα πιθανόν το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική και νότια Πελοπόννησος. Οι χιονοπτώσεις έστω και εξασθενημένες θα συνεχιστούν στα δυτικά και βόρεια ορεινά (περίπου από τα 800 μέτρα).

In this article

Join the Conversation