Οι επικρατέστεροι αντιδήμαρχοι στον επικείμενο ανασχηματισμό. Ονόματα και θέσεις…

Ανασχηματισμός αναμένεται στον δήμο Σουλίου τις επόμενες εβδομάδες, με τα σενάρια για τους νέους αντιδημάρχους να “να δινουν και παίρνουν” . Οι επικρατέστεροι νέοι αντιδήμαρχοι σύμφωνα με πληροφορίες...

Ανασχηματισμός αναμένεται στον δήμο Σουλίου τις επόμενες εβδομάδες, με τα σενάρια για τους νέους αντιδημάρχους να “να δινουν και παίρνουν” .

Οι επικρατέστεροι νέοι αντιδήμαρχοι σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, είναι οι Παναγιώτης Παππάς, Ευάγγελος Ντάγκας, Θωμάς Φράγκος και Πέτρος Πέτσιος.

Σχετικά με το αντικείμενο τους, και εδώ τα σενάρια πολλά, ωστόσο η πιο επικρατέστερη τοποθέτηση είναι η εξής:

Ο Παναγιώτης Παππάς, στην θέση του Βασίλη Καλόγηρου ως αντιδήμαρχος οικονομικών (διαχείρισης πόρων, οικονομικής ανάπτυξης, διοικητικών θεμάτων, διαφάνειας ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, παιδείας & δημοσίων σχέσεων).

Ο Ευάγγελος Ντάγκας στην θέση της Στ. Μπραίμη που έλαβε προσωρινά την θέση της αντιδήμαρχου τεχνικών έργων, (προστασίας περιβάλλοντος, ανακύκλωσης καθαριότητας, ύδρευσης, αποχέτευσης, πολιτικής προστασίας και μηχανολογικού εξοπλισμού) μετά την παραίτηση του Δάνου Αναστασόπουλου.

Ο Θωμάς Φράγκος στην θέση της Βασιλικής Ντούκα ως αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης, (εμπορίου, κοινωνικής προστασίας & αλληλεγγύης).

Ο Πέτρος Πέτσιος, στην θέση του Θοδωρή Μπάτση ως αντιδήμαρχος καθαριότητας (προστασίας περιβάλλοντος, ανακύκλωσης ύδρευσης, αποχέτευσης, πολιτικής προστασίας και μηχανολογικού εξοπλισμού).

Πιθανότητα για “τραμπα” των αρμοδιοτήτων, υπάρχει στους 2 τελευταίους (Θωμά Φράγκο και Πέτρο Πέτσιο).

Η σχετική απόφαση της δημάρχου που θα ξεκαθαρίσει τα ονόματα και τις αρμοδιότητες, αναμένεται στις επόμενες εβδομάδες.

In this article

Join the Conversation