Διασκέδασαν τα μικρά και… μεγάλα… παιδιά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 18-12-2017 η Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, μαζί με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας και την Διεθνή...

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 18-12-2017 η Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, μαζί με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών/Τ.Δ. Θεσπρωτίας στην αίθουσα εκδηλώσεων “Πρασιά”.

Παρότι φέτος η εκδήλωση διεξήχθη σε μεγαλύτερη αίθουσα ήταν κατάμεστη, πλημμυρισμένη με όμορφα συναισθήματα, που έγιναν ακόμα πιο έντονα από τις παιδικές φωνές των μικρών μας φίλων που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν.

Ο μάγος και τα ξωτικά φρόντισαν να εξιτάρουν την φαντασία τους και να τα διασκεδάσουν. Κλείνοντας την εκδήλωση εμφανίστηκε και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος μοίρασε πολλά δώρα στους μικρούς μας φίλους.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τους συναδέλφους για την αθρόα συμμετοχή και εξέφρασε με ικανοποίηση ότι ο πρωταρχικός στόχος της συσπείρωσης της μεγάλης οικογένειάς μας έχει υλοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Θα θέλαμε να ευχηθούμε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος, με υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!