Aφιερωμένο στην ελεημοσύνη το ημερολόγιο της Μητρόπολης Παραμυθιάς για το 2018

Γράφει ο Η.Μ Καλαίσθητο και με πνευματικό περιεχόμενο, καθώς και με πλήρη στοιχεία για τη δομή της, κυκλοφόρησε το ημερολόγιο τσέπης 2018 της Μητρόπολης Παραμυθιάς. Φέτος είναι αφιερωμένο...

Γράφει ο Η.Μ

Καλαίσθητο και με πνευματικό περιεχόμενο, καθώς και με πλήρη στοιχεία για τη δομή της, κυκλοφόρησε το ημερολόγιο τσέπης 2018 της Μητρόπολης Παραμυθιάς.

Φέτος είναι αφιερωμένο σε μια από τις μεγαλύτερες αρετές, αυτές της ελεημοσύνης, που στις ημέρες είναι επίκαιρη, όχι μόνο λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, αλλά και εξαιτίας της κατάπτωσης των ηθικών αξιών, που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας.

Το ημερολόγιο τσέπης της Μητρόπολης Παραμυθιάς κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Τίτου.

Στόχος του ιδίου, και των συνεργατών του, ο οποίος επιτεύχθηκε, ήταν μέσα στις σελίδες του ημερολογίου να καταγράφονται σαλπίσματα για τον καλό αγώνα της πίστης και για την ανάγκη να ζούμε οι πιστοί με πληρότητα τη ζωή του Χριστού μέσα στην Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στη δράση του και στο ημερολόγιο, έχει ως επιδίωξή του να γίνουμε καινούργιοι άνθρωποι.

Καινούργιοι στις σκέψεις, στις αποφάσεις και στη ζωή. Να διορθώσουμε την πορεία πλεύσης. Ν’ ανοίξουμε κουπί και να τραβήξουμε για τα πελάγη ταξιδευτές. Να γίνουμε οδοιπόροι πιο φλογεροί στο δύσκολο ανέβασμα για τις ψηλές κορφές.

In this article

Join the Conversation