Νέος απινιδωτής στην Γλυκή

Ένα νέο απινιδωτή απόκτησε ο πολιτιστικός σύλλογος Γλυκής – Ποταμιάς με την τελετή παράδοσης να πραγματοποιείται κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου,...

Ένα νέο απινιδωτή απόκτησε ο πολιτιστικός σύλλογος Γλυκής – Ποταμιάς με την τελετή παράδοσης να πραγματοποιείται κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 6:00μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ποταμιά.

Τον απινιδωτή προμηθεύτηκε ο σύλλογος από την Περιφέρεια Ηπείρου με την χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς, με την περιφερειακή σύμβουλο Αντιγόνη Φίλη να δηλώνει σχετικά:

“H Περιφέρεια Ηπείρου, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου Γλυκής Ποταμιάς και με την συνδρομής της Τράπεζας Πειραιώς, προμηθευτήκαμε έναν νέο απινιδωτή για τις ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία τους και την άμεση ανταπόκριση, τον επικεφαλής Δικτύων και Επιχειρηματικών Κέντρων της τράπεζας Πειραιώς Ηπείρου, Δυτ. Ελλάδος και Δυτ. Μακεδονίας κ. Αντώνη Γούση, τον κ. Κωστα Πασχάλη στέλεχος της τράπεζας Πειραιώς καθώς και τον διευθυντή του υποκαταστήματος Ηγουμενίτσας κ. Στέλιο Οικονόμου”

Η πρόσκληση του συλλόγου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής-Ποταμιάς σας προσκαλεί στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 6:00μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ποταμιά.

Κατά την κοπή της πίτας -θα πραγματοποιηθεί η παράδοση του εξωτερικού Απινιδωτή που προμηθεύτηκε ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος από την Περιφέρεια Ηπείρου με την χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς!

θα υπάρχει έκθεση ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ του πολύ νέου και ταλαντούχου μαθητή Γιώργου Τσίρη από το Γαρδίκι Θεσπρωτίας
– θα υπάρχουν φλουριά με δωροεπιταγές από καταστήματα της περιοχής μας
– καθώς και πλούσιος μπουφές που πάντα φροντίζουν οι κυρΊες από την Ποταμιά και τη Γλυκή

Επίσης, παρακαλούμε πολύ για νέα μέλη στον πολιτιστικό μας σύλλογο. Θα υπάρχουν αιτήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατάγεστε ή να μένετε στην Γλυκή ή την Ποταμιά, να είστε άνω των 18 ετών καθώς και μια ετήσια συνδρομή 5 €. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, τόσο για νέες ιδέες όσο και για συμμετοχή στο συμβούλιο και τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας!

Σας περιμένουμε και ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!
.
In this article

Join the Conversation