Το Σούλι Παραμυθιάς, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του +Φωτογραφίες

Με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων και με ένα άκρως εορταστικό και χαρούμενο κλίμα, πραγματοποιήθηκε το βραδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά, καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σουλίου...

Με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων και με ένα άκρως εορταστικό και χαρούμενο κλίμα, πραγματοποιήθηκε το βραδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά, καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σουλίου Παραμυθιάς.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιογιακας, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, καθώς και πλήθος φιλων και οπαδών της ομάδας της Παραμυθιάς.

Το ΔΣ έκοψε 2 πρωτοχρονιάτικες πίτες, μια για ομάδα και το ΔΣ, και μια για τους φίλους και τα μέλη του αθλητικού συλλόγου, με το κάθε ένα από τα φλουριά να είναι το χρηματικό ποσό των 50€, ενώ το play opal Παραμυθιάς, πρόσφερε από 50 ευρώ επιπλέον στον καθένα τυχερό για χρίση στο κατάστημα.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς πρόεδρος του ΔΣ Έρικα Ντούμα ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους υγεία, τύχη,ευτυχία, δημιουργικότητα και επιτυχία, ενώ σε δηλώσεις της στην paramythia-online.gr, ανέφερε: “Ευχαριστούμε θερμά τον βουλευτή κ. Βασίλη Γιόγιακα,τη Δημοτική αρχή,τη Δήμαρχο μας την Περιφερειακη σύμβουλο κ. Φίλη Αντιγόνη, τον προεδρο της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας Νίκο Αθανασίου καθώς επισης τους εκπροσώπους Αθλητικών Σωματείων που μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Ευχαριστούμε το “STATUS” cafe για την φιλοξενία και την άριστη εξυπηρέτηση του, καθώς και τους δωροθέτες κ. Γεώργιο Καψιώχα, κ. Σταύρο Μπότση και το “ΣΕΜΕΛΗ”wine bar που μας πρόσφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο που κάναμε μετά την κοπή της πίτας. Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη και φίλους της ομάδας μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας (Διοίκηση Προπονητής και παίκτες) έτσι ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζι τους στόχους που εχουμε θέσει γιατί όλοι μαζί μπορούμε…”

Δειτε περισσότερες φωτογραφίες, ΕΔΩ

In this article

Join the Conversation