Ευχαριστούμε…

Είναι λίγοι, έχουν ελλείψεις, ωστόσο από το 2013 και μετά που όρχiσε την λειτουργιά της η υπηρεσία, αύξησε κατά πολύ το αίσθημα ασφάλειας που έχουμε ως πολίτες. Επενέβησαν...

Είναι λίγοι, έχουν ελλείψεις, ωστόσο από το 2013 και μετά που όρχiσε την λειτουργιά της η υπηρεσία, αύξησε κατά πολύ το αίσθημα ασφάλειας που έχουμε ως πολίτες.

Επενέβησαν σε περισσότερα από 1100 περιστατικά μέχρι στιγμής και αν ήταν στο χέρι τους, δεν θα υπήρχε ούτε μια “ορφανή” βάρδια. Και φυσικά δεν ξεχνούμε, πόσους συνανθρώπους μας χάσαμε μέχρι και το 2013, απλά επειδή το κράτος θεωρούσε πως δεν τους χρειαζόσαστε. Οπότε μην τους θεωρούμε δεδομένους…

Ο λόγος για το προσωπικό του ΕΚΑΒ Παραμυθιάς, που έκοψε στις επάλξεις την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, και στους οποίους ευχόμαστε από καρδιάς, πολλά τα έτη, με υγεία και ευημερία. Σας ευχαριστούμε.

 

Το μήνυμα τους για την νέα χρονιά. «Είμαστε 5 διασώστες στον τομέα και ήμασταν όλοι. Αλέξανδρος, Σπύρος, Χρήστος, Γεωργία και Σπύρος. Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά»

.

In this article

Join the Conversation