Αποτελεσματικό έργο επιτελεί ο αστυνομικός διευθυντής Ηλίας Ντόντης

Γράφει ο Η.Μ Συγκροτημένος και χαμηλών τόνων άνθρωπος, απόλυτα συνειδητοποιημένος ως προς την αποστολή του, ο αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης, επιτελεί αθόρυβο, αλλά συστηματικό και αποτελεσματικό έργο....

Γράφει ο Η.Μ

Συγκροτημένος και χαμηλών τόνων άνθρωπος, απόλυτα συνειδητοποιημένος ως προς την αποστολή του, ο αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης, επιτελεί αθόρυβο, αλλά συστηματικό και αποτελεσματικό έργο.

Διαθέτει εμπειρία και μεθοδικότητα και με τη συνεργασία του άριστου και αποδοτικού προσωπικού της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας, σημειώνει επιτυχίες κατά του εγκλήματος και μάλιστα του οργανωμένου, σε μια περιοχή, που παρόλο, που είναι μικρή, τα κρούσματα και πολλά και σοβαρά είναι.

Πέρα από αυτό όμως, συμπεριφέρεται με ήθος και ευαισθησία τόσο προς τους αστυνομικούς όσο και προς τους πολίτες, προς τους οποίους είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικός και ικανοποιεί δίκαια αιτήματα, με αποτέλεσμα να είναι αγαπητός και συμπαθής στην τοπική κοινωνία, η οποία έχει πολύ καλή γνώμη τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους υπόλοιπους αστυνομικούς (αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και αστυφύλακες).

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!