Ευκολα στην Κόνιτσα με 55-68 η ΚΑΕ Παραμυθιά

Γράφει για την paramythia-online.grο Δημήτριος Ντόκος Ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα για την ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Αία Περιβλέπτου στην Κόνιτσα. Το παιχνίδι ήταν...

Γράφει για την paramythia-online.gr
ο Δημήτριος Ντόκος

Ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα για την ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Αία Περιβλέπτου στην Κόνιτσα.

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές κακό σε ποιότητα με την Παραμυθιά να βρίσκεται πίσω στο σκορ στην λήξη του πρώτου δεκαλέπτου καθώς και στην λήξη του ημίχρονου.

Η ομάδα του Αία Περιβλέπτου εκμεταλεύτηκε έξυπνα την κακή μέρα και το μουδιασμένο ξεκίνημα της ομάδας της Παραμυθιάς και κατάφερε να κρατήσει μέχρι της αρχές του τρίτου δεκαπέπτου τα ηνία της αναμέτρησης.

Χρειάστηκε η ανοδικά καλή απόδοση των παιχτών της Παραμυθιάς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χρήστο Γούλα να πετυχαίνει 26 συνολικά πόντους, για να έρθει τελικά το τελικό 55-68 υπέρ της ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, έχοντας επίσης με διψήφιους πόντους τους Χάρη Γούλα και Λατσό με 11 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Ενα παιχνίδι που γρήγορα η ομάδα της Παραμυθιάς καλείται να ξεχάσει, καθώς ακολουθεί ο δύσκολος και κρίσημος εντός έδρας αγώνας με την δυνατή ομάδα των ΜΟΛΛΟΣΩΝ Ιωαννίνων το Σάββατο 27/1 και ώρα 17:00.

Δεκάλεπτα: 19-13, 38-36, 50-55, 55-68.

ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: (Στουγιανούδης). Αθανασίου, Φάτσιος Χαρ. 2,Τσίπης, Γούσιας 2,Γούλας Χαρ. 11(1), Λατσός 10(2),Γούλας Χρ. 26(3),Κακομανώλης 5, Ντάγκας 4, Ανδρέου 6,Φάτσιος Χρ. 2,Πάκος-Τσιάνης.

Διατητές: Δημητράκας, Σωτηρόπουλος.

In this article

Join the Conversation