Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία. Κλειστός ο περιφερειακός Αγ. Δονάτου μέχρι νεοτέρας. +Φωτογραφίες

Η χθεσινοβραδινή ισχυρή βροχόπτωση στην Παραμυθιά, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα κυρίως στο περιφερειακό Αγ. Δονάτου και στην οδό Ζωοδόχου πηγής. Πιο συγκεκριμένα, σε παρκινγκ της οδού Ζωοδόχου πηγής, τα...

Η χθεσινοβραδινή ισχυρή βροχόπτωση στην Παραμυθιά, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα κυρίως στο περιφερειακό Αγ. Δονάτου και στην οδό Ζωοδόχου πηγής.

Πιο συγκεκριμένα, σε παρκινγκ της οδού Ζωοδόχου πηγής, τα ορμητικά νερά ξήλωσαν το τσιμέντο και παρέσυραν χώματα και αδρανή υλικά, δημιουργώντας μια τρύπα αρκετών μέτρων, στην όποια βρέθηκε και σταθμευμένο όχημα. Η βροχή παρέσυρε χώματα και αδρανή υλικά στον περιφερειακό Αγ. Δονάτου και στην οδό Κ. Καραμανλή.

Στο περιφερειακό Αγ. Δονάτου στο ύψος του Γαλατά, δέντρα κατέπεσαν στο οδόστρωμα μαζί με χώματα και αδρανή υλικά με αποτέλεσμα την διακοπή κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο.

Η πολιτική προστασία του δήμου που βρίσκεται στα σημεία και επιχειρεί από τις πρώτες πρωινές ώρες, τονίζει στους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και ενημερώνει πως στα πληγείσα σημεία του περιφερειακού Αγ. Δονάτου, η κυκλοφορία θα παραμείνει σε διακοπή μέχρι και την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών.

In this article

Join the Conversation