ΒΙΝΤΕΟ: Το επιμελητήριο έκοψε την πίτα του

Παρουσία των τοπικών πολιτικών και αυτοδιοικητικών αρχών καθώς και με την συμμετοχή πλήθους εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας του νομού, το επιμελητήριο Θεσπρωτίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Το...

Παρουσία των τοπικών πολιτικών και αυτοδιοικητικών αρχών καθώς και με την συμμετοχή πλήθους εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας του νομού, το επιμελητήριο Θεσπρωτίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν: Οι βουλευτές Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αντιγόνη Φίλη και Ηλιάνα Σπανοπούλου, ο πρόεδρος της ΟΛΗΓ ΑΕ Ανδρέας Νταής, ο λιμενάρχης Θεσπρωτίας Αντώνης Μάζης και ο διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Γιόκας Λεωνίδας.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αλέξανδρος Πάσχος, μεταξύ άλλων παρουσίασε τον απολογισμό του οργανισμού για το 2017 ο οποίος υλοποιήθηκε κάτω από δυσμενείς συνθήκες όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, παρουσίασε το πρόγραμμα δράσεων της νέας χρονιάς, ενώ ζήτησε μείωση ασφαλιστικών και φορολογικών επιβαρύνσεων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από την κάμερα του Βαγγέλη Χαλαμντζη, τι συνέβη το πρωί της Κυριακής στην κοπή της πίτας του επιμελητηρίου


In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!