Τιμήθηκε η δίωξη ναρκωτικών από τους συναδέλφους της

Γράφει ο Η.Μ Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας τίμησε το τμήμα δίωξης ναρκωτικών της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, στον ετήσιο χορό της, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, για την...

Γράφει ο Η.Μ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας τίμησε το τμήμα δίωξης ναρκωτικών της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, στον ετήσιο χορό της, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, για την αποτελεσματική δουλειά του.

Πραγματικά το συγκεκριμένο τμήμα έχει να παρουσιάσει πλούσιο έργο. Όχι μόνο σε επίπεδο σύλληψης μικροεμπόρων, αλλά και σε επίπεδο εξιχνίασης δύσκολων και σοβαρών υποθέσεων.

Και αυτό, τη στιγμή που τα ναρκωτικά από την Αλβανία, χασίς κατά κύριο λόγο, διακινούνται σχεδόν καθημερινά στη δύσβατη και μεγάλη σε έκταση θεσπρωτική παραμεθόριο, αλλά τα στελέχη και οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και στηριζόμενοι στα μέσα, που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να “χτυπήσουν” τη λαίλαπα.

Ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας Αστυνόμος Α΄ Νικόλαος Κολιγιώτης παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση, ο αντιδήμαρχος του δήμου Φιλιατών Πέτρος Κατσάρης, ο γενικός περιφερειακός διευθυντής Ηπείρου υποστράτηγος Σκούμας Κων/νος, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας Ταξίαρχος Ηλίας Ντόντης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χρήστος Μαυραγάνης, ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας και Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γιώργος Κουλιάκης, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ι.Ρ.Α Δημήτρης Χρήστου, ο Θεσπρωτός αντιστράτηγος ε. α. Βασίλης Τσίγκος κ. ά.

In this article

Join the Conversation