To ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ, για τις καταγγελίες της “Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων”

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας πάντα τοποθετείται συνδικαλιστικά, δεν έκανε και ούτε κάνει προσωπικές επιθέσεις, συκοφαντώντας τις οποιεσδήποτε παρατάξεις και τους εκπροσώπους των. Η παραφιλολογία, η συκοφαντία...

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας πάντα τοποθετείται συνδικαλιστικά, δεν έκανε και ούτε κάνει προσωπικές επιθέσεις, συκοφαντώντας τις οποιεσδήποτε παρατάξεις και τους εκπροσώπους των.

Η παραφιλολογία, η συκοφαντία και το «κατιναριό» είναι χαρακτηριστικό όλων όσων έχουν ενοχές για τη στάση τους προς τους εργαζόμενους.

Το αν κάποιος είναι αγωνιστής ή όχι και το αν με συνέπεια στέκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους και τα προβλήματά τους, το γνωρίζουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα ποιος είναι στην κυβέρνηση ή τη Δημοτική Αρχή.

Ο λόγος γίνεται για την νέα παράταξη χαμαιλέοντα, (ανεξάρτητη κίνηση εργαζομένων; -ελεύθερη έκφραση εργαζομένων;) οι εκπρόσωποι της οποίας καλό θα ήταν να ενημερώνονται καλύτερα και να μην φαντάζονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Από τη στιγμή που η δημοτική αρχή αποφάσισε να συνταχθεί με την απόφαση της ΚΕΔΕ όλοι οι παιδικοί σταθμοί ενημερώθηκαν με απόφαση Προέδρου του Νομικού προσώπου στο οποίο ανήκουν.

Και αυτό έγινε πριν καν η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφασίσει να στηρίξει με απεργιακή κινητοποίηση την όλη διαδικασία.

Μήπως εκπρόσωποι της ανεξάρτητης κίνησης εργαζομένων -ελεύθερης έκφρασης εργαζομένων, (αποφασίστε το όνομά σας ποιο είναι) θα έπρεπε να στραφείτε κατά των πολιτικών και συνδικαλιστικών σας μεντόρων γι αυτή την καθυστέρηση- απαξίωση για την οποία μας κατηγορείτε; Γιατί εμείς και στηρίξαμε την κινητοποίηση και παρόντες ήμασταν. Εσείς τόσα χρόνια που ήσασταν;;;

In this article

Join the Conversation