Πραγματοποιήθηκε η 1η διερευνητική συνάντηση για την δημιουργία του νέου επαγγελματικού και τουριστικού συλλόγου Παραμυθιάς.

Την πρώτη τους άτυπη συνάντηση, πραγματοποίησαν στην Παραμυθιά, μέλη της εμπορικής/επιχειρηματικής κοινότητας με σκοπό την δημιουργία νέου φορέα που θα τους εκπροσωπεί. Oπως αναφέρουν στην paramythia-online.gr, απαιτείται η...

Την πρώτη τους άτυπη συνάντηση, πραγματοποίησαν στην Παραμυθιά, μέλη της εμπορικής/επιχειρηματικής κοινότητας με σκοπό την δημιουργία νέου φορέα που θα τους εκπροσωπεί.

ως αναφέρουν στην paramythia-online.gr, απαιτείται η δημιουργία ενός νέου συλλόγου/φορέα που θα προασπίζεται τα συμφέροντα του εμπορικού κόσμου, με γνώμονα εμπορική άλλα και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Παράλληλα, άφησαν αιχμές για την λειτουργία του εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς την οποία χαρακτηρίζουν επιεικώς πλημμελής.

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν, το επόμενο διάστημα θα εντατικοποιηθούν οι διαβουλεύσεις για την δημιουργία του νέου συλλόγου, ενώ θα υπάρξουν συναντήσεις με όλους τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής, με σκοπό την δημιουργία ενός κοινού πλάνου δράσης.

In this article

Join the Conversation