Κάτσης για την έναρξη λειτουργιάς του ΤΕΠ: “Ιστορική μέρα για την Θεσπρωτια”

Πρόκειται για μια ιστορική μέρα για τις δομές Υγείας, αλλά και για την Θεσπρωτία γενικότερα και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που το στοίχημα του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας κερδήθηκε. Εδώ...

Πρόκειται για μια ιστορική μέρα για τις δομές Υγείας, αλλά και για την Θεσπρωτία γενικότερα και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που το στοίχημα του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας κερδήθηκε.

Εδώ και 2.5 χρόνια απαιτήθηκε πολλή δουλειά, μα πάνω απ’ όλα πολιτική βούληση, ώστε τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου να έχουν χειροπιαστά αποτελέσματα και να μην πηγαίνουν σε μαύρες τρύπες.

Γνωρίζαμε εξ’ αρχής πως το ΤΕΠ είχε αφεθεί στην τύχη του χωρίς κανένα σχέδιο λειτουργίας, αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι η δυσκίνητη γραφειοκρατία, η έλλειψη θεσμικού πλαισίου και ο χρόνος που απαιτούνταν ώστε να γίνουν τα βήματα προσεκτικά.

Με την έμπρακτη στήριξή μας, με προσλήψεις αλλά και με επιπλέον εξοπλισμό, που έχουν ήδη δρομολογηθεί, το ΤΕΠ έχει όλα τα εχέγγυα ώστε την επόμενη μέρα να γίνει σημείο αναφοράς στον υγειονομικό χάρτη της περιοχής

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους εργαζομένους παραϊατρικό, ιατρικό αλλά και διοικητικό προσωπικό, που χωρίς την στήριξή τους δεν θα γινόταν πράξη ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα.

Οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν το εγχείρημα μόλις το γνωρίσουν και είμαστε βέβαιοι ότι οι όποιες αρρυθμίες που είναι λογικό να υπάρξουν κατά την προσαρμογή, θα γίνουν κατανοητές.

Θα είμαστε δίπλα για ό,τι χρειαστεί

In this article

Join the Conversation