“Καβάλα”… παν στα play-off.

Απο το theball.gr Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι στη Νέα Σελεύκεια όπου η Παραμυθιά σαφώς ανώτερη επικράτησε με 5-0 του Σπάρτακου. Επιθετικός μονόλογος ήταν η αναμέτρηση...

Απο το theball.gr

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι στη Νέα Σελεύκεια όπου η Παραμυθιά σαφώς ανώτερη επικράτησε με 5-0 του Σπάρτακου.

Επιθετικός μονόλογος ήταν η αναμέτρηση για τους παίκτες του Λευτέρη Βέρμπη οι οποίοι παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο πήραν την 19η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 και ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια αήττητοι στην κορυφή.

Οι πράσινοι θα ξεκινήσουν τα play-off το ερχόμενο σαββατοκύριακο με bonus 6 βαθμών έναντι 2 του Θύαμι και ενός βαθμού των υπολοίπων ομάδων (Άρης Πέρδικας. Άρης Φιλιατών, Πλαταριά και Λαδοχώρι). Στο αγωνιστικό κομμάτι το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Αντώνης Σιώζης στο 27΄με τον Νίκο Μπουκουβάλα να διπλασιάζει τα τέρματα της Παραμυθιάς τρία λεπτά αργότερα κάνοντας το 0-2 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψή ανέλαβε δράση ο mr. Goal της ομάδας Νίκος Ντόκος ο οποίος με τα τρία τέρματα που σημείωσε πέτυχε χατ-τρικ, διαμόρφωσε το τελικό 0-5 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση των σκόρερ της Α1 με 17 γκολ.

Σπάρτακος Γραικοχωρίου: Σπυριδώνου, Καλύνης, Τάτσης, Καζάκος, Μάνος, Νικολάου, Αναστασιάδης, Μπακιρτζίδης, Κολιούσης, Βενέτης, Χρήστου.

Σούλι Παραμυθιάς: Γαλάνης Τ., Τάσιος, Μπουκουβάλας, Διαμάντης, Βάσιος, Τσάγκας (62΄Καντρής), Σιώζης (62΄ Σιώχος), Ντάνης (46΄Λύγκας), Γαλάνης Θ., Ντόκος, Χατζάρας.

In this article

Join the Conversation