Παράταση για τις νέες αντικειμενικές αξίες. Ποιοι ειναι εκτιμητές στην Παραμυθιά

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αποδεικνύονται οι νέες αντικειμενικές αξίες, καθώς οι εκτιμητές ζήτησαν παράταση από το υπουργείο Οικονομικών ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το έργο. Το υπουργείο προσανατολίζεται...

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αποδεικνύονται οι νέες αντικειμενικές αξίες, καθώς οι εκτιμητές ζήτησαν παράταση από το υπουργείο Οικονομικών ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το έργο. Το υπουργείο προσανατολίζεται στο να δώσει διορία μίας εβδομάδας, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια μιας και σήμερα  εκπνέει η προθεσμία.

Όπως έχει προγραμματιστεί, οι προτάσεις των 250 εκτιμητών θα προωθηθούν για επεξεργασία στη δευτεροβάθμια επιτροπή του υπουργείου, η οποία και θα δώσει τιμές στις περιπτώσεις που διαπιστωθούν μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές ζώνης κάποιας περιοχής.

Οπως αναφέρει η Καθημερινή, σχεδόν για όλες τις λεγόμενες φθηνές περιοχές προτείνουν αυξήσεις από 15% έως 40% με το σκεπτικό ότι οι χαμηλές τιμές ζώνης υπολείπονται όχι μόνο αυτών της αγοράς αλλά ακόμα και του κατασκευαστικού κόστους.Στις ακριβές περιοχές, εκεί που οι τιμές της εφορίας διαμορφώνονται σήμερα σε πάνω από 2.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, οι εισηγήσεις των εκτιμητών είναι να μειωθούν σε ποσοστό 10%-15%.

Οι πραγματογνώμονες που ανέλαβαν την σύνταξη της εισήγησης των τιμών εκκίνησης / τιμών ζωνών για την Παραμυθιά, ειναι οι εξής:

ΓΚΕΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ αρ.μητρώου 523
ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  αρ.μητρώου 350
ΤΣΩΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αρ.μητρώου 502


In this article

Join the Conversation