Επιμελητήριο: Συνάντηση ενημέρωσης για τις αλλαγές σε Επιμελητήριο και ΓΕΜΗ

Συνάντηση ενημέρωσης για τις αλλαγές σε Επιμελητήριο και ΓΕΜΗ λόγω της νέας Επιμελητηριακής Νομοθεσίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου την Τετάρτη. Η εκδήλωση απευθυνόταν στο...

Συνάντηση ενημέρωσης για τις αλλαγές σε Επιμελητήριο και ΓΕΜΗ λόγω της νέας Επιμελητηριακής Νομοθεσίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου την Τετάρτη.

Η εκδήλωση απευθυνόταν στο Σύλλογο Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Θεσπρωτίας και στους Εμπορ/κούς & Τουριστικούς Συλλόγους Ν. Θεσπρωτίας με στόχο την ενημέρωση για τις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και κατ’ επέκταση και στις συναφείς με αυτό δραστηριότητες και ενέργειες, οι οποίες εγκρίθηκαν με την απόφαση ΔΣ 2/14.02.2018 και θα αρχίσουν να ισχύουν από τις 01/05/2018.

Χαιρετισμό στην συνάντηση απεύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Πάσχος Αλέξανδρος και εισηγητής ήταν ο Διοικητικός Προϊστάμενος του Επιμελητηρίου κος Ζουμπούλης Πέτρος.

Παρόντες επίσης ήταν, η Υπεύθυνη ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου κα Τσώτου Βασιλική, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Θεσπρωτίας κος Κισσόπουλος Χρήστος, ο Πρόεδρος του Εμπορ/κου Συλλόγου Ηγουμενίτσας κος Μαρέτης Ανδρέας, τα στελέχη του Επιμελητηρίου, καθώς και πλήθος επαγγελματιών Λογιστών της περιοχής.

Μετά την παρουσίαση των αλλαγών σε Επιμελητήριο και ΓΕΜΗ λόγω της νέας Επιμελητηριακής Νομοθεσίας, ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους. Ευχαριστούμε όλους τους Λογιστές για την συμμετοχή τους στην συνάντηση και για την ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

In this article

Join the Conversation