Με λαμπρότητα κορυφώθηκε το πρωί της Κυριακής, ο διπλός εορτασμός της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Παραμυθιά.
Ο εορτασμός ξεκίνησε από νωρίς το πρωί με την τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δονάτου, συνεχίστηκε με την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Σουλιωτών και κορυφώθηκε με την καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας στην οδο Κ. Καραμανλή και με το χορευτικό πρόγραμμα στο σχολειό Βούλγαρη, ενώ το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν:
Η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, η αντιπεριφεριάρχης Παιδείας και Πολιτισμού Αντιγόνη Φίλη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νικόλας Κάτσιος και Δημήτριος Τάτσης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς, Αστυνόμος Α’ Χρήστος Γρίβας, ο προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς επιπυραγός Ευάγγελος Μπέλλος, εκπρόσωποι φορέων και σύλλογών καθώς και πλήθος κόσμου.
Η μουσική επένδυση της παρέλασης, ήταν την φιλαρμονικής του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς, που πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε εθνική επέτειο, ύστερα απο 18 χρόνια!!
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την παρέλαση των μαθητών.

Join the Conversation