ΕΠΑΛ Παραμυθιάς: Τίμησαν την επανάσταση του 1821 με έκθεση σκίτσου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση σκίτσου των μαθητών του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς την Πέμπτη 22 Μάρτη στην αίθουσα εκθέσεων στο Καρκαμίσι. Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση σκίτσου των μαθητών του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς την Πέμπτη 22 Μάρτη στην αίθουσα εκθέσεων στο Καρκαμίσι.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 2 ου και 3 ου Νηπιαγωγείου, του Γυμνασίου, του ΓΕΛ και του ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς καθώς και τους άλλους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσίας τους.

Η έκθεση αποτέλεσε γέννημα των μαθητών μας. Απέδειξε, με τον πιο γλαφυρό τρόπο, ότι τα παιδιά μας, όλα τα παιδιά, αποτελούν πολύπλευρες προσωπικότητες με πολλά ταλέντα και ικανότητες.

Είναι υπόθεση λοιπόν του σχολείου και της κοινωνίας να τα μορφώσουν και να τους εξασφαλίσουν ένα μέλλον δημιουργικό και μια ζωή με προοπτική.

Έργα παρουσίασαν οι μαθητές: Ελένη Ντάγκα, Αλφρέντο Τοζάι, Αντζέλικα Σεστούνκινα, Ιωάννης Τσούτης, Ελτιόν Μουσαράι, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Παναγιώτης Τερζής. Με την πολύτιμη οργανωτική βοήθεια των μαθητών: Ιφιγένειας Μπάτσιου, Αναστασίας Γκέγκα, Άγγελου Τσούτη.

Ο Διευθυντής & ο Σύλλογος Διδασκόντων

του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation