Συλλέγουν υπογραφές για την ύδρευση στην Γλυκή

Στην συλλογή υπογραφών με σκοπό την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του ζητήματος της ύδρευσης στην Γλυκή, προχωρούν κάτοικοι της κοινότητας. Αιτία όπως αναφέρουν, τα συνεχή θέματα στην ύδρευση,...

Στην συλλογή υπογραφών με σκοπό την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του ζητήματος της ύδρευσης στην Γλυκή, προχωρούν κάτοικοι της κοινότητας.

Αιτία όπως αναφέρουν, τα συνεχή θέματα στην ύδρευση, τα οποία προκαλούν πολλά πρόβλημα στην καθημερινότητα των κατοίκων, ελλοχεύουν προβλήματα υγείας ενώ τονίζουν την έναρξη της επερχόμενης τουριστικής σεζόν, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον τουρισμό της περιοχής.

Επίσης όπως αναφέρουν, ζητούν αναλυτικό έλεγχο του νερού και κοινοποίηση των αποτελεσμάτων.

Τέλος, αναφερόμενοι στον νέο αντιδήμαρχο ύδρευσης Πέτρο Πέτσιο, έκαναν λόγω για παθητική αντιμετώπιση του θέματος και όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά τον καθιστούν υπεύθυνο για όσα προβλήματα δημιουργηθούν τόσο στους κάτοικους όσο και στους τουρίστες.

Το θέμα συζητήθηκε στην ενημερωτική ώρα του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας, με την δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη, να τονίζει πως γίνονται συνεχείς έλεγχοι από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ενώ απευθυνόμενη στην πρόεδρο της Γλυκής Λαμπρινή Τζίμα και ρωτώντας την σχετικά με την φημολογία περί ύπαρξης ανάλυσης από ιδιώτη που δείχνει πως το νερό είναι ακατάλληλο, έλαβε απάντηση από την δεύτερη, πως δεν έχει δει καμιά ανάλυση ιδιώτη.


In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!