H επιλογή προσωπικού για τα 2μηνα. Τα ονόματα. Απο σήμερα ξεκινούν εργασία.

Πραγματοποιήθηκε η επιλογή – πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, με την ειδικότητα ΥΕ16 Εργατών Καθαριότητας (Συνοδών Απορριμματοφόρων), για την κάλυψη...

Πραγματοποιήθηκε η επιλογή – πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, με την ειδικότητα ΥΕ16 Εργατών Καθαριότητας (Συνοδών Απορριμματοφόρων), για την κάλυψη κατεπείγουσων και εποχιακών αναγκών του Δήμου Σουλίου.

Τα ονόματα:

ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΑΚΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΣΤΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΤΣΙΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΓΟΥΛΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΚΡΕΚΟΣ

Το χρονικό διάστημα απασχόλησης ορίζεται από σήμερα 03-04-2018 έως 02-06-2018.
Η αμοιβή των ανωτέρω προσλαμβανομένων καθορίζεται από τις διατάξεις του Ν. 4024/2011 και λοιπών σχετικών διατάξεων, και θα καταβάλλεται στο τέλος κάθε μήνα και σε βάρος της οικείας πίστωσης των εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου.
Τυχόν υπερωριακή απασχόληση των ανωτέρω κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες ή κατά τις ημέρες αργίας θα είναι σύμφωνες με τις ισχύουσες διατάξεις και θα καταβάλλονται στο τέλος κάθε μήνα.
Οι ανωτέρω προσλαμβανόμενοι καλούνται στις 03 Απριλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 07:00΄, να παρουσιαστούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Σουλίου για να αναλάβουν τα καθήκοντά τους.
Οι εργαζόμενοι μετά την λήξη της δίμηνης απασχόλησης τους θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία χωρίς αποζημίωση και χωρίς άλλη διατύπωση πλην της χορήγησης και καταβολής της αναλογίας του επιδόματος αδείας και εορτών σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία

In this article

Join the Conversation