Αφαιρούν πέντε οργανικές θέσεις απο Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσπρωτίας. Έντονη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, εξέδωσε καυστική ανακοίνωση

Δυστυχώς σήμερα με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι δρομολογείται αιφνιδιαστικά η αφαίρεση πεντε (5) οργανικών θέσεων από τη Δ/νσή μας προκειμένου να στελεχωθεί το νέο Τμήμα Τροχαίας Ιονίας Οδού στην Δ.Α. Άρτας.

Θεωρούμε την απόφαση αυτή αδιανόητη και καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να αντιδράσουν και να προστατεύσουν τα συμφέροντα του Νομού μας.

Ο Νομός δεν αντέχει άλλη «αφαίμαξη» αστυνομικών.

Ήδη ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά είναι άνισος. Από τη μια μεριά το διασυνοριακό έγκλημα που ανθεί όπως μαρτυρά το καθημερινό αστυνομικό δελτίο που εκδίδεται από τη Δ.Α. Θεσπρωτίας και περιέχει περιστατικά βαριάς εγκληματικότητας που σχετίζονται με τα σύνορα και από την άλλη το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, η πύλη της Ελλάδας προς την Δυτ. Ευρώπη, στόχος όλων των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας και ο ατελείωτος καθημερινός αγώνας των συναδέλφων να κρατήσουν τη πόλη σε τάξη.

Κύριοι ας σοβαρευτούμε.

Η Ιόνια Οδός ναι είναι έργο πνοής και ανάπτυξης για τη Δυτ. Ελλάδα όμως η αστυνόμευσή της δεν μπορεί να γίνει με την αποδυνάμωση άλλων Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Λύση υπάρχει και είναι απλή. Επαναφέρεται τις 6700 οργανικές θέσεις που καταργήσατε τεχνηέντως με τον Ν. 4249/2014 και καταστήσατε την ασφάλεια του πολίτη επισφαλή μόνο και μόνο για δημοσιονομικούς λόγους.

Στην ασφάλεια όμως των πολιτών δεν χωρούν εκπτώσεις.

Είναι δίκαιο – κάντε το πράξη

 

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων
Νομού Θεσπρωτίας
In this article

Join the Conversation