Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ, χαιρετίζει την αποχή απο την αξιολόγηση

Αρνούνται και πάλι να αξιολογηθούν

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετέχουν  στην αποχή από την αξιολόγηση, δίνοντας απάντηση στις προηγούμενες και τη σημερινή κυβέρνηση που έφεραν την αξιολόγηση σα μονόδρομο,

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που έδωσαν  απάντηση και αντιστάθηκαν  απέναντι στους μηχανισμούς, την τρομοκρατία, τις πιέσεις και τους εκβιασμούς, απέναντι σε όλους όσους έδωσαν και δίνουν κάθε μέρα «εξετάσεις» για την ικανότητά τους να προωθούν την ανθρωποφαγία τον ανταγωνισμό και βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία υπεράσπισης των προσωπικών τους  φιλοδοξιών.

Συνάδελφοι και Συναδελφισσες

Την προηγούμενη εβδομάδα στους τρεις δήμους  πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις για την  εκβιαστική απεργοσπαστική «ηλεκτρονική αξιολόγηση» Γεροβασίλη. Στην τοποθέτηση της, η επικεφαλής της  παράταξης χαμαιλέοντα, (ανεξάρτητη κίνηση εργαζομένων; – ελεύθερη έκφραση εργαζομένων;) στο τέλος έγιναν τα αποκαλυπτήρια  Συνδικαλιστική Ανατροπή (πρώην ΠΑΣΚΕ ), θέλησε να σπείρει τον φόβο την τρομοκρατία και την απογοήτευση στους εργαζόμενους παροτρύνοντας τους να συμμετέχουν στην αξιολόγηση όπως θα πράξη και η ίδια.

Έχοντας συγκροτήσει ενιαίο μέτωπο με δημάρχους δημοτικούς συμβούλους και συγκεκριμένη μερίδα  των  ΜΜΕ στο νομό Θεσπρωτίας , βάζουν  πλάτη για να περάσει η κυβέρνηση, όλα τα αντεργατικά- αντιλαϊκά μέτρα. Κάνουν ότι δεν βλέπουν, την υποχρηματοδότηση των δήμων , την έλλειψη προσωπικού, την απίστευτη γραφειοκρατία

Συνάδελφοι σας καλούμε να βγάλετε συμπεράσματα. Αυτοί που μας κουνούν το δάκτυλο, είναι μέλη συγκεκριμένων συνδικαλιστικών και πολιτικών παρατάξεων, που όταν το Σωματείο μας έμπαινε μπροστά, οργάνωνε αγώνες, πάλευε για τα ΜΑΠ , στάθηκε δίπλα στους συναδέλφους συμβασιούχους, παλεύει κόντρα στην αντιδραστική αξιολόγηση αυτοί δίνουν  «εξετάσεις», παίρνοντας με την στάση τους, όχι απλώς πτυχίο αλλά διδακτορικό στον εργοδοτικό- κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στην «αξιολόγηση», για να υλοποιηθεί και να πετύχει η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από όλες τις διαδικασίες.

Δεν νομιμοποιούμε καμιά «αξιολόγηση», που θα γίνει για εμάς, χωρίς εμάς.

Συμπληρώνουμε τις σχετικές Δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία-αποχή, που έχουν αποσταλεί στα mail όλων των συναδέλφων. Συμπληρώνουμε και καταθέτουμε το ένα αντίγραφο στην υπηρεσία μας (το πρωτοκολλούμε) και το άλλο στο Σύλλογο.

Όλοι οι συνάδελφοι αξιολογούμενοι & αξιολογητές καλύπτονται απόλυτα συνδικαλιστικά και νομικά και δεν έχουν καμία βάση οι απειλές ότι οι συνάδελφοι, που δεν θα μετέχουν στις διαδικασίες της αξιολόγησης θα απολυθούν ή θα χάσουν τη θέση τους και άλλα παρόμοια.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Εμείς δίνουμε το χέρι σε όποιον θέλει «να σηκωθεί», σε όποιον θέλει να βλέπει τον συνάδελφο του στα μάτια, σε όποιον δεν ξεχνά τι θα πει άνθρωπος…
Ότι πάνω απ’ όλα άνθρωπος είναι αυτός που αντιλαμβάνεται, ονειρεύεται, δημιουργεί, διαμορφώνει το μέλλον του, αγωνίζεται, επαναστατεί…

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους να συνεχίσουν αποφασιστικά και με αξιοπρέπεια τη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της συμμετοχής στην απεργία – αποχή.

ΤΟ ΔΣ

 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!