O Φιλοπροοδος Όμιλος Παραμυθιάς για την μουσικοχορευτική παράσταση +ΒΙΝΤΕΟ

Με χρώμα Ελλάδας ομόρφυνε ακόμη περισσότερο την ήδη πανέμορφη τοποθεσία Κατασκήνωση Παραμυθιάς την Κυριακή το βράδυ 27/06 η μουσικοχορευτική παράσταση του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς. Παραδοσιακές φορεσιές με υπέροχα...

Με χρώμα Ελλάδας ομόρφυνε ακόμη περισσότερο την ήδη πανέμορφη τοποθεσία Κατασκήνωση Παραμυθιάς την Κυριακή το βράδυ 27/06 η μουσικοχορευτική παράσταση του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς.

Παραδοσιακές φορεσιές με υπέροχα χρώματα, καλή παραδοσιακή μουσική,παραδοσιακοί χοροί και λαϊκή τέχνησε ένα αρμονικό πάντρεμα έδωσαν ένα θέαμα στο κοινό,που παρόλο την υγρασία της καλοκαιρινής νύχτας δεν άφησε κανέναν ανικανοποίητο.

Για μια ακόμη χρονιά όλα τα χορευτικά τμήματα του ομίλου ,με χοροδιδασκάλους την Μαρτίνα Δημητρίου (τμήματα ανηλίκων) και το Γιάννη Τριφύλλη (τμήματα ενηλίκων), ο οποίος είχε και την επιμέλεια της παράστασης, σε μια καλοστημένη χορευτική, μουσική και θεατρική παράσταση, παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα πλαισιωμένα από τον καραγκιοζοπαίχτη Αλέξανδρο Μελισσηνό που και αυτός με τη σειρά του παρουσίασε ένα έργο προσαρμοσμένο πάνω στα χορευτικά τμήματα του Φ.Ο.Π.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές,τους χορηγούς,τον δ.Σουλίου για την παραχώρηση του χώρου,που συντέλεσαν για αυτή την εντυπωσιακή λήξη της χορευτικής μας χρονιάς.

Σας περιμένουμε τέλη Σεπτέμβρη για μια νέα δημιουργική χορευτική χρονιά.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά για όλα τα τμήματα έως τέλη Ιουνίου.

In this article

Join the Conversation