Σχεδιασμού… η συνέχεια…

Ο σχεδιασμός στο στρατόπεδο του Σουλίου συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής  δουλεύουν καθημερινά και έρχονται σε επαφή με παίκτες (παλιούς και νέους),  ώστε να διαμορφώσουν το ρόστερ όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Στο πλαίσιο αυτό ακόμη ένας παίκτης, θα παραμείνει στην Παραμυθιά και θα δώσει το παρών τη νέα σεζόν στην Γ΄Εθνική.Ο λόγος για τον Θανάση Κύργιο που ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση για να παραμείνει για τρίτη χρονιά στους «πράσινους».

Ο 22χρόνος άσος συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για να χαράξουν και τη νέα σεζόν κοινή πορεία πλεύσης.Στο παρελθόν ο Κύργιος είχε αγωνιστεί στην Γ΄Εθνική με την φανέλα του Θεσπρωτού το 2015. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα του Ο.Φ. Ηγουμενίτσας και στην συνέχεια μετακόμισε στον Αστέρα Παραποτάμου.

Επικοινωνήσαμε με τον μέσο της Παραμυθάς ο οποίος μας ανέφερε:«Με την Παραμυθιά είχαμε συμφωνήσει εδώ και καιρό, αλλά σήμερα δώσαμε τα χέρια. Μέτρησε πολύ η διοίκηση και ο προπονητής Λευτέρης Βέρμπης στην απόφαση μου να παραμείνω.» Ενώ για το κλίμα που επικρατεί στην πόλη μας είπε:«Από το τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη Φιλιατών και μετά υπάρχει τρομερός ενθουσιασμός. Όλοι είναι χαρούμενοι από τον κόσμο και φυσικά από όλη την διοίκηση.»

Απο το theball.gr

In this article

Join the Conversation