Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ: “Καλά θα κάνουν να μιλάνε με τη γλώσσα της αλήθειας και της διαφάνειας”

Συνάδελφοι, eίναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ που ασχολούμαστε με "Επί Προσωπικού" Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που εστάλη, επιλεκτικά, σε e-mail μελών του.

Θα ήθελα, προσωπικά, να τονίσω ότι τα λεγόμενά τους φανερώνουν μόνο την ανασφάλεια και τον πανικό της “μονοκρατορίας” που χάθηκε…

Είναι σαφές ότι η ψήφος που καταθέτουμε ως Έλληνες Πολίτες είναι Προσωπική, Υποχρεωτική και εκφράζει την εκτίμηση των Πολιτικών μας Πεποιθήσεων την εκάστοτεχρονική στιγμή!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ “ΚΑΠΕΛΩΜΑ” ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΣ-ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ!

Στο εξής θα μιλάμε και θα διεκδικούμε ΜΟΝΟ θέματα που απασχολούν τους συναδέρφους, στην κριτική και την κρίση των οποίων θα είμαστε πάντα εκτεθειμένοι!!!…

Η “Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων” πρόσκειται στην ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ Παράταξη της “Συνδικαλιστικής Ανατροπής” της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που συγκεντρώνει το 44% του συνόλου των εργαζομένων στους ΟΤΑ της χώρας ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!

Σε ό,τι αφορά τα Υπηρεσιακά Θέματα στα οποία αναφέρονται οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, καλά θα  κάνουν να μιλάνε με τη γλώσσα της αλήθειας και της διαφάνειας! ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΠΡΟΒΑΤΟ” ή ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ και θα υπήρχαν ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και καταγγελίες ΕΠΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΘΙΓΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!

Για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρω ότι η Προσφυγή του Συλλόγου επί της Απόφασης τοποθέτησής μου ως Αναπληρώτριας Προϊσταμένης στη Διεύθυνση ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ ΑΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η τοποθέτησή μου δε ως Τακτικό Μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και Αναπληρώτρια Πρόεδρο, ήρθε 5 μήνες μετά από την ημερομηνία που ζητήθηκε από τις Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η κατάσταση με τα ονόματα των υπαλλήλων που έχουν  διατελέσει Προϊστάμενοι Διεύθυνσης καθώς και το χρονικό διάστημα για τον καθένα ξεχωριστά!  Ενώ λοιπόν η σχετική απάντηση στους Δήμους Φιλιατών και Σουλίου συντάχθηκε και απεστάλη μέσα στο εύλογο διάστημα των 15 ημερών που χρειάστηκε για να γίνουν 5-6 απλές αριθμητικές πράξεις αφαίρεσης για τον προσδιορισμό του χρόνου που ζητείτο, στο Δήμο Ηγουμενίτσας χρειάστηκε αλληλογραφία για το τι εννοούμε Υπηρεσία στο Δημόσιο Τομέα, έγιναν συναντήσεις, “εκπτώσεις” χρόνου και άλλες μεθοδεύσεις….. Με τι σκοπό; Την αργοπορία της έκδοσης της εν λόγω Απόφασης, για τους λόγους εντυπώσεων και επίδειξης δύναμης που υπαινίσσεται το Δ.Σ. του Συλλόγου στην πρόσφατη “επί προσωπικού” Ανακοίνωση του, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ!!!

ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ, σε συνδυασμό με την επικείμενη προκήρυξη εκλογών για την εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο! Κι αυτό γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Υ.Σ. ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ…

Σε ό,τι αφορά την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ τώρα:

Αν πάνω από το 50% των “Απεργοσπαστών” – σύμφωνα με τα λεγόμενά σας – συναδέλφων που μπήκαν στη διαδικασία της Αξιολόγησης είναι δικοί μας ψηφοφόροι, είναι δικαιολογημένος ο πανικός που σας έκανε να συντάξετε το τόσο κακό ποιοτικά και ουσιαστικά “Βιογραφικό μου Σημείωμα”!!! ΑΠΛΩΣ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΟΥΤΕ  Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ! ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!!!!…

Κι το ότι ΔΕΝ ΠΕΙΣΑΤΕ το καταθέτω με πλήρη συνείδηση του τι λέω και να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας! Για να ξέρετε ότι, εμείς, το εννοούμε ότι ανήκουμε σε Παράταξη της Ομοσπονδίας που δεν “μας τραβάει το αυτί”, γιατί ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Η “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ …

Συνάδελφοι του Δ.Σ. του Συλλόγου, μην προσπαθείτε να “φιμώσετε”, με τέτοια μέσα, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ που ακούγεται μέσα στο Σύλλογο! ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ!

Συνάδελφοι των τριών Δήμων, οι τελευταίες Ανακοινώσεις αποτυπώνουν τα αποτελέσματα της ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑΣ!

Σας καλούμε να παλέψουμε μαζί, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ μας και, μέσω αυτής, να πετύχουμε τη δικαιοσύνη, τη μη-στοχοποίηση, την αποφυγή συγκάλυψης στρεβλών καταστάσεων, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!!!

Με σεβασμό σε όλους σας,
Σουζάνα Καπνίση


 

In this article

Join the Conversation