Στην ΔΕΘ με δικο του περίπτερο το επιμελητήριο. Καλεσμα στις επιχειρήσεις για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, θα φιλοξενηθούν Θεσπρωτικές επιχειρήσεις, θα προβληθεί ο νομός ως τουριστικός προορισμός καθώς και οι παραγωγικοί κλάδοι της Θεσπρωτίας

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) αποφάσισε την συμμετοχή του με περίπτερο 20 τ.μ. στην 83η ΔΕΘ στις 08-16 Σεπτεμβρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη. Τιμώμενη χώρα για το 2018 είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου:

α) θα φιλοξενηθούν Θεσπρωτικές επιχειρήσεις Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου,
β) θα προβληθεί η Θεσπρωτία ως τουριστικός προορισμός,
γ) θα προβληθούν οι παραγωγικοί κλάδοι του νομού και θα διανεμηθεί το προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας που το επιθυμούν.

Καλούμε τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 83η ΔΕΘ φιλοξενούμενες στο περίπτερό μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 (στα: [email protected] και Fax 2665029489), δηλώνοντας παράλληλα το είδος των προϊόντων που επιθυμούν να προβάλλουν και τα τ.μ. που θα χρειασθούν, ώστε να προγραμματίσουμε αφενός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της Θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας και αφετέρου να ενημερώσουμε έγκαιρα την ΚΕΕΕ για την κράτηση του χώρου αλλά και την διοργανώτρια αρχή.

Οι ανωτέρω δράσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας.

Το κόστος ενοικίασης του περιπτέρου θα καλυφθεί από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!