Κονδύλι για νέο ψηφιακό εμφανιστηρίο στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς. Κάτσης: “Eξοπλίζουμε δομές υγείας σε προσωπικό και εξοπλισμό”

1.500.000€ από το αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας θα δοθούν για την προμήθεια νέου εξοπλισμού και την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών της 6ης ΥΠΕ. Από τα ταμειακά διαθέσιμα και...

1.500.000€ από το αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας θα δοθούν για την προμήθεια νέου εξοπλισμού και την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών της 6ης ΥΠΕ.

Από τα ταμειακά διαθέσιμα και την εξοικονόμηση δαπανών του Υπουργείου Υγείας και της 6ης ΥΠΕ, ένα κονδύλι θα διατεθεί για ψηφιακό εμφανιστήριο για το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, αξίας 25.000 ευρώ.

«Ο αγώνας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας δεν σταματά ποτέ, είναι διαρκής. Κάθε φορά προσπαθούμε να λύσουμε ζητήματα που προκύπτουν, να εξοπλίζουμε τις δομές υγείας σε προσωπικό και εξοπλισμό με ότι μέσα διαθέτουμε», τόνισε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μ.Κάτσης και συμπλήρωσε:

«Η δουλειά που γίνεται στο Υπουργείο Υγείας έχει ορατά αποτελέσματα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Έχουμε πολύ δρόμο να καλύψουμε από τα χαμένα χρόνια του πάρτι διαφθοράς στην υγεία και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

In this article

Join the Conversation