180′ ακόμα για την Γ΄Εθνική

Απο το theball.gr Τα εύκολα δύσκολα έκανε στο τέλος η Παραμυθιά… αλλά όπως λέει και ο λαός μας τέλος κάλο όλα καλά για τους πράσινους. Θα πλήρωνε ακριβά...

Απο το theball.gr

Τα εύκολα δύσκολα έκανε στο τέλος η Παραμυθιά… αλλά όπως λέει και ο λαός μας τέλος κάλο όλα καλά για τους πράσινους.

Θα πλήρωνε ακριβά την αστοχία της στο παιχνίδι και την αδράνεια της στο τελευταίο τέταρτο η Παραμυθιά καθώς οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Καρύδη τα έπαιξαν όλα για όλα μετά το 75΄. Σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με του καλύτερους οιωνούς, καθώς ο Mr. Goal της ομάδας Νίκος Ντόκος άνοιξε το σκορ από το 10ο λεπτό. Στην συνέχεια οι πράσινοι διημιούργησαν και έχασαν και άλλες ευκαιρίες χωρίς όμως να βρουν στόχο στο πρώτο ημίχρονο, με το Σούλι να πηγαίνει στην ανάπαυλα με το υπέρ του 0-1. Την λύση στο σκοράρισμα έδωσε η χρυσή αλλαγή του Λευτέρη Βέρμπη Αντώνης Σιώζης ο οποίος πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι βρήκε δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 50΄.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι πράσινοι που είχαν και την υπεροχή θα ολοκλήρωναν την αναμέτρηση χωρίς προβλήματα αυτό δεν συνέβη. Αρχικά ο Ντόκος αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε και οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού με τον Βασιλη Μώκο να έχει δοκάρι αλλά στην επόμενη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 83΄ να μειώνει το σκορ (1-2) και να βάζει την Πέρδικα στο παιχνίδι.

Οι κιτρινόμαυροι μετά το γκολ βγήκαν μπροστά και πίεσαν το Σούλι στο μισό γήπεδο για την ισοφάριση πέτυχαν ακόμη ενα γκολ στις καθυστερήσεις αλλά ο διαιτητής Κομίνης το ακύρωσε μετά από υπόδειξη του βοηθού Ράπτη ως οφσάιντ. Και οι δυο προπονητές παρέταξαν τις ομάδες με πάρα πολλές απουσίες (τιμωρημένοι και τραυματιες) ενώ χρειάστηκε να κάνουν και αναγκάστηκες αλλαγές στον αγώνα λόγω τραυματισμών. Φώτης Τάσιος και Βαγγέλης Ντάνης αποχώρησαν από πλευράς φιλοξενούμενων, ενώ ο Αλέκος Καρύδης αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει και τον νεαρό τερματοφύλακα Φάνη Ντάνη σε ρόλο μέσου, όταν ο τραυματίας Δημήτρης Μώκος δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο.

Τέλος δυο πράγματα μπορούμε να κρατήσουμε από την χθεσινή αναμέτρηση.

Πρώτον ότι η Παραμυθιά συνεχίζει αήττητη για 26 αγώνες, είναι μόλις 180΄ λεπτά μακρυά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Γ΄Εθνική.

Δεύτερον ο Άρης Πέρδικας για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε ότι έχει μέταλλο, παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και αφήνει πολλές υποσχέσεις για κάτι καλύτερο την νέα χρονιά.

Άρης Πέρδικας (Καρύδης): Ντούγιας, Παντούλας, Γκόγκος, Γκόγκα Λ. (63΄Κουρούτης Δ.), Φωτίου, Χατζίου, Φουσέκης, Μώκος Β., Καρίμαλης Δ., Μώκος Δ. (80΄Ντάνης Θ.), Κουλούρης.
Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης): Παπαγεωργίου, Μπέλλος, Τάσιος (46΄ Σιώζης Αντ.), Βένος, Βάσιος, Τσάγκας, Μπουκουβάλας, Γεωργάκης, Γαλάνης Θ. (70΄Ντάνης (90΄ Καντρής)), Ντόκος, Κύργιος.
In this article

Join the Conversation