Προσοχή: Φόλες στην Παραμυθιά. Νεκροί 2 σκύλοι σε λίγες ώρες

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Η ατιμωρησία ορισμένων δραστών, φέρνει το έγκλημα κατ’ εξακολούθηση. Έτσι και στην περίπτωση των θανατώσεων ζώων με φόλες στην Παραμυθιά. Πριν από λίγο...

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Η ατιμωρησία ορισμένων δραστών, φέρνει το έγκλημα κατ’ εξακολούθηση. Έτσι και στην περίπτωση των θανατώσεων ζώων με φόλες στην Παραμυθιά.

Πριν από λίγο ένας σκύλος βρήκε μαρτυρικό θάνατο από φόλα επί της Κ. Καραμανλή, πάνω από το σχολείο Bvlgari. Το πρωί άλλο ένα σκύλος έχασε την ζωή του από φόλα στον περιφερειακό Γεννηματά στο ύψος της πλατείας Μανόπουλου.

Το ίδιο φαινόμενο επαναλαβαίνεται ανά ταχτα χρονικά διαστήματα, δείχνοντας το επίπεδο μιας ορισμένης κατηγορίας κάτοικων της πόλης.

Και όλα αυτά όταν ο νόμος περί κακοποίησης και θανάτωσης ζώων, είναι πολύ αυστηρός με ποινές φυλάκισης και διοικητικά πρόστιμα που φτάνουν τις 30.000 ευρώ, ωστόσο όταν δεν δεν φτάνει στις αίθουσες των δικαστηρίων κανένας, τότε το φαινόμενο γιγαντώνεται όπως στην περίπτωση της Παραμυθιάς.

Έτσι η μόνη λύση που υπάρχει είναι η επώνυμες καταγγελίες για παρόμοιες περιπτώσεις.

Όταν αντιλαμβανομαστε περιστατικά, να το καταγγείλουμε αμέσως στην αστυνομία. Αν δεν θέλετε να πάτε οι ίδιοι στην αστυνομία, ας το καταγγέλλεται σε εμάς ΑΝΩΝΥΜΑ από εδω.

In this article

Join the Conversation