Συγχαρητήρια της Δημάρχου προς την Πρωταθλήτρια ομάδα Α.Π.Σ Σουλι Παραμυθιάς

Θερμά συγχαρητήρια προς τους αθλητές, τους προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού σωματείου της πόλης της Παραμυθιάς , του Α.Π.Σ «Σούλι Παραμυθιάς» , τόσο προσωπικά όσο και...

Θερμά συγχαρητήρια προς τους αθλητές, τους προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού σωματείου της πόλης της Παραμυθιάς , του Α.Π.Σ «Σούλι Παραμυθιάς» , τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου για την κατάκτηση της Α΄ Θέσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας 2017-2018 και την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Η επιτυχία αυτή με ένα εξαιρετικό σερί θετικών αποτελεσμάτων όλη τη χρονιά αποτελεί μια δίκαιη επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας που έγινε.

Η συνεισφορά όλων όσοι μετείχαν ενεργά, από διοικητική και αγωνιστική θέση αλλά και η οικονομική και ηθική στήριξη όλων ήταν καθοριστική.

Μας κάνετε περήφανους ,η επιτυχία σας ξεπερνάει τα στενά όρια του αθλητισμού και σαφέστατα προβάλει το Δήμο μας γενικότερα.

Τώρα ,σε μια κατηγορία πιο ψηλά ,σας εύχομαι να συνεχίσετε να είστε νικητές και να κρατήσετε το αθλητικό σας ήθος σε όλη την πορεία.

Ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας στη νέα σας πορεία, την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

In this article

Join the Conversation