Σε δημοπρασία το δημοτικό κατάστημα του Ποπόβου

Την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου– καταστήματος, εμβαδού 100 τ.μ. στην Τ.Κ. Αγ. Κυριακή (Ποποβο) Παραμυθιάς, αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο. Το κατάστημα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και...

Την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου– καταστήματος, εμβαδού 100 τ.μ. στην Τ.Κ. Αγ. Κυριακή (Ποποβο) Παραμυθιάς, αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο.

Το κατάστημα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για την λειτουργία καφενείου ή άλλου συναφούς καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (αναψυκτηρίου, καφετέρια, ψησταριά) .

Η δημοπρασία είναι φανερή και προφορική, και θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής

Η μίσθωση είναι ορισμένου χρόνου, η διάρκειά της ορίζεται σε Έξι (06) χρόνια, αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού μίσθωσης και λήγει την αντίστοιχη ημερομηνία με τη συμπλήρωση των έξι (06) ετών.

Ως κατώτατο όριο πρώτης προσφοράς για το μίσθωμα ορίζεται στο ποσό των εξήντα (60,00) Ευρώ μηνιαίως και το ετήσιο συνολικά καταβαλλόμενο μίσθωμα ανέρχεται στο ποσό των 720,00 Ευρώ .

Κατεβάστε την προκύρηξη

In this article

Join the Conversation